клуб „Красивата Франция”


Втора представителна изява

На 30 април 2013г. във фоайето на ІІ етаж на ПМГ „Иван Вазов” се проведе представителната изява на клуба «Красивата Франция» по проект «Успех» с ръководител Ваня Маринчева и с финансовата подкрепа на ЕСФ по ОПРЧР.

«Ах, тази Франция!» - така озаглавиха инициативата си членовете на клуба. Гости бяха не само учениците, изучаващи френски език като втори чужд, а и много франкофони от училището, сред които и директора на гимназията – Илияна Славова. Участниците рисуваха върху стъкло и плат, изработваха картички с френските символи, като едновременно с това се наслаждаваха на невероятната френска музика..

Линк към галерията >тук<


Първа представителна изява

На 22 януари 2013г. в ПМГ „Иван Вазов” се проведе представителната изява на клуб „Красивата Франция” по проект „Успех”, финансиран от ЕСФ.
Присъстваха много ученици и учители - приятели на Франция. Организаторите бяха подготвили забавни игри за своите гости – викторина, подреждане на пъзели, игра на асоциации.
Членове на клуба бяха изработили цветно табло, върху което всеки от присъстващите написа своята представа за Франция – страната на виното, модата, красотата и любовта.
Много аплодисменти получи математикът г-н  Янев, който  спонтанно се включи с впечатляващо изпълнение на стихотворение на френски език.


Линк към галерията >тук<