Секция „Хотелиерство и ресторантьорство”


Втора представителна изява.

На 04.06.2013 се състоя втората представителна изява на секция „Хотелиерство и ресторантъорство” на ПМГ „Иван Вазов” към проект „Успех” с ръководител Магдалена Ганц.

Мероприятието бе представено в ПМГ”Иван Вазов”, където присъстваха всички участници в секцията и гости, сред които Валентина Делчева – помощник директор  на училището.

Представителната изява беше озаглавена „Ресторанти за бързо хранене - обслужване”. Гостите наблюдаваха презентация, изготвена от участниците в секцията, на която бяха представени различни видове вериги ресторанти за бързо хранене.  Учениците демонстрираха придобитите си умения, като приготвиха сами хамбургери, с които почерпиха гостите.

Изявата беше полезна за всички и положително оценена от присъстващи.

Линк към презентацията >тук<


Първа представителна изява.

Умения в аранжиране на маса и сервиране на плата с различни по вид ястия демонстрираха днес възпитаници на димитровградската ПМГ „Иван Вазов“. Обединени в създадена по проект УСПЕХ секция „Хотелиерство и ресторантьорство“, вазовци проведоха своя първа представителна изява.

Школниците запознаха присъстващите гости с видовете вина. Разграничиха и начините за поднасяне на напитката в комбинация с различни по вид ястия.


Линк към галерията >тук<